'Feyenoord krijgt goed nieuws en ziet sterkhouder terugkeren in wedstrijdselectie'

17 februari 2023, 16:10
'Feyenoord krijgt goed nieuws en ziet sterkhouder terugkeren in wedstrijdselectie'

Sinds deze week staat Gernot Trauner weer op het trainingsveld bij Feyenoord. De Oostenrijkse verdediger was lange tijd uitgeschakeld door een knieblessure. Op de persconferentie in aanloop naar de topper tegen AZ laat trainer Arne Slot weten dat de kans groot is dat Trauner volgende week tegen Fortuna Sittard weer bij de wedstrijdselectie zit, weet het Algemeen Dagblad.

Als Trauner tijdens de komende trainingen geen terugslag krijgt, zal de Oostenrijker terugkeren in de wedstrijdselectie van Feyenoord. Het herstel van de centrale verdediger is sneller gegaan dan de koploper vooraf had verwacht. Vooraf werd namelijk gespeculeerd over een revalidatieperiode van een klein halfjaar.

Volgens Slot is Trauner in zijn herstel een stap verder dan Sebastian Szymanski. De Pool, die eveneens een knieblessure heeft, stond net als Trauner deze week weer op het trainingsveld. Szymanski zal echter nog wat geduld moeten hebben voordat hij weer in de wedstrijdselectie verschijnt. Ook Justin Bijlow is volgens Slot nog enkele weken niet beschikbaar.

Lees ookSlot maakt nieuwe aanvoerder bekend voor kraker tegen AZ

Feyenoord speelt zaterdagavond de belangrijke wedstrijd tegen nummer twee AZ. Bij winst nemen de Rotterdammers afstand, terwijl ze bij een nederlaag koploper af zijn. Ook aanvoerder Orkun Kokcü is niet inzetbaar in de topper. Hij liep tegen sc Heerenveen tegen zijn vijfde gele kaart aan en is geschorst. Slot kondigde in de persconferentie aan dat Lutsharel Geertruida de aanvoerder zal zijn tegen de Alkmaarders.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen