Hélène Hendriks en Mario Been beleven gênant moment met vervangend trainer Fortuna

26 februari 2023, 12:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hélène Hendriks en Mario Been beleefden een gênant moment voorafgaand aan de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en Feyenoord. De presentatrice en analist van ESPN bestelden een kopje thee bij de waarnemend trainer van Fortuna.

Javier Chocarro is normaal de performance coach van Fortuna, maar neemt samen met assistent-trainer Jamie Mut de honneurs waar omdat hoofdtrainer Julio Velázquez geschorst is naar aanleiding van zijn twee gele kaarten tegen RKC Waalwijk. Hendriks vertelde de opvallende anekdote kort voor de wedstrijd.

"Wij staan hier al een tijdje, wij hebben het behoorlijk koud, dus we hadden zin in een bakje thee. We gingen naar binnen en jij vraagt aan een of andere man: two bakkies tea, please", zei ze lachend. Been legde uit; "Ja, dat kwam doordat jij Engels ging praten. Maar dat bleek de hoofdverantwoordelijke coach van vandaag te zijn. Een superlieve man."

Over het gedrag van Velázquez is Been wat minder te spreken. Vorige week liet de oefenmeester zich gaan in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. "Ik vind dat deze man wel een klein beetje te veel acteert. We moeten wel zeggen dat hij het uitstekend heeft gedaan qua resultaten na het vertrek van Sjors Ultee. Maar de act is soms wel een klein beetje te veel. Je kunt het ook overdrijven."

Volg de ontwikkelingen bij Fortuna Sittard - Feyenoord in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen