Hoe Jay-Z een rol kan spelen in een nieuwe Lukaku-deal

25 februari 2023, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jay-Z gaat volgens La Gazzetta dello Sport mogelijk een bemiddelende rol spelen in de onderhandelingen tussen Internazionale en Chelsea over een langer Italiaans verblijf van Romelu Lukaku. De 29-jarige spits speelt dit seizoen op huurbasis in Milaan en keert, zoals het nu staat, in de zomer terug naar zijn eigenlijke werkgever.

Dat willen alle partijen echter voorkomen. In het bijzonder Lukaku zelf, die afgelopen zomer de deur van Stamford Bridge achter zich dichttrok omdat hij zich er niet gelukkig voelde. Hoewel de spits de afgelopen maanden niet heeft gebracht wat van hem werd verwacht, ziet Internazionale wel brood in een langere samenwerking. Chelsea hoeft hem bovendien waarschijnlijk niet terug.

Het terughalen van Lukaku heeft Internazionale afgelopen zomer naar verluidt rond de 20 miljoen euro (inclusief loonkosten) gekost. De Italianen zouden Lukaku volgend seizoen tegen gunstigere financiële voorwaarden opnieuw willen huren van Chelsea. In deze onderhandelingen is mogelijk een rol weggelegd voor Jay-Z, die een goede relatie heeft met Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

Jay-Z heeft met Roc Nation, zijn platenlabel en managementbureau, in het verleden al tal van topspelers naar Los Angeles Dodgers, de honkbalclub van Boehly, gehaald. Bovendien is Lukaku sinds enkele jaren één van de cliënten van de rapper. "Hij doet er alles aan om zichzelf te verbeteren. Niet alleen op het veld, maar ook privé en zakelijk", zei Jay-Z eens in een interview over Lukaku.

Lees ookInter geniet eindelijk van Lukaku tijdens late overwinning op Porto

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen