Perez ziet één reden om blij te zijn dat Arne Slot niet bij Ajax zit

26 februari 2023, 22:08

Als Arne Slot trainer van Ajax was geweest, zou de Eredivisie dit seizoen van alle spanning ontdaan zijn. Dat is althans de overtuiging van Kenneth Perez, die hoog opgeeft van de huidige trainer van Feyenoord.

Slot heeft volgens velen niet het best spelersmateriaal, maar staat met Feyenoord wel bovenaan in de Eredivisie. De voorsprong op Ajax bedraagt drie punten. Ajax presteerde onder Alfred Schreuder wisselvallig, maar onder opvolger John Heitinga werden alle vijf competitiewedstrijden gewonnen.

Lees ook: Kritische Slot wijst schuldige aan bij tegendoelpunt Feyenoord

"Wat ben ik blij dat Arne Slot geen trainer is van Ajax vanaf het begin, want dan zouden we nu echt nul spanning hebben gehad in de competitie", zei Perez zondagavond in het praatprogramma Dit was het Weekend. "Dat denk ik echt. Als je zó veel geld meer hebt en je besteedt het goed met de juiste trainer vanaf het begin... Dan was er nul spanning geweest. Nu is het nog spannend omdat Ajax zo'n dramatisch jaar heeft."

Perez hield geen pleidooi voor de komst van Slot naar Ajax, zo gaf hij aan. "Ik bedoel niet dat hij naar Ajax moet, maar ik heb het over zijn capaciteiten als trainer. Ik schat Arne Slot hoog in; iedereen wel denk ik."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Perez is ook weer zo iemand die veel geld hebben pertinent koppelt aan geweldige prestaties en daar moeten we echt eens van af. Zeker: met meer geld kun je duurdere en misschien wel betere spelers kopen, maar met duurdere spelers heb je nog geen goedlopend team. Misschien heb je het met duurdere spelers nog wel moeilijker omdat je dan meteen ook te maken hebt met ego's en hun maniertjes. Moeilijke jongetjes dus. Daar moet je mee kunnen werken. En dan kom je automatisch uit bij de coach. Die moet dat namelijk ook kúnnen. Een team smeden, omgaan met rare fratsen van spelers...ik geeft het je te doen. Vervolgens moet het dan ook nog intern bij de club goed kloppen en heb je ook te maken met blessures, spelers die uit vorm zijn, noem maar op. Kapitaal hebben is geen garantie. Kijk naar Barcelona, kijk naar andere grote clubs. Die winnen ook niet altijd alles en overal. Kortom: ik vind het een onzin argument.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een lulverhaal weer . Je doet nu net of het voor een trainer van ajax moeilijker is . Je neemt barca als voorbeeld maar die spelen in een compleet andere competitie met ploegen die ook miljoenen uitgeven . Waar de verhoudingen veel minder scheef zitten dan in nederland . Hier heb je ajax die spelers kopen van 30 mil. Waar Feyenoords topaankoop 8 mil is . Dit al transferwindows lang . En men kan dus ook coaches aanstellen die duurder zijn en met toppers en ego's /moeilijke jongens gewerkt heeft Geld heeft volgens jou niks te maken met prestaties ,maar blijkbaar wel met ego's /moeilijke jongens !!???. Ooit gehoord van de heren kramer ,tannane,labyad etcetc. Gewoon goedkopen spelers bij veel mindere clubs. Met het budget van ajax is er geen enkel excuus om geen kampioen te moeten worden . Geen garantie maar wel een schande zoals het nu gaat . Ook als ze het nog redden kampioen te worden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen