Afgekeurd doelpunt Jarrad Branthwaite zorgt voor onbegrip bij PSV

12 maart 2023, 17:40
Afgekeurd doelpunt Jarrad Branthwaite zorgt voor onbegrip bij PSV

Het is PSV niet gelukt om met een voorsprong de rust in te gaan tegen SC Cambuur. Jarrad Branthwaite leek vlak voor rust de 2-1 te maken, maar zijn doelpunt werd na ingrijpen van de VAR afgekeurd door scheidsrechter Jannick van der Laan.

Branthwaite kreeg een paar minuten voor rust de bal uit de kluts voor zijn voeten en schoot 'm tegen de touwen. Terwijl de PSV'ers het doelpunt vierden, werd Van der Laan naar de kant geroepen. De VAR constateerde dat Ibrahim Sangaré hinderlijk buitenspel stond en Robbin Ruiter het zicht ontnam.

Tot teleurstelling van het aanwezige publiek in het Philips Stadion was Van der Laan het eens met de lezing van de video-scheidsrechter en werd het doelpunt van Branthwaite afgekeurd. PSV en Cambuur gingen daardoor met een 1-1 stand de rust in.

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen