Ajax-huurling Ünüvar misdraagt zich richting scheidsrechter en krijgt rood

4 maart 2023, 17:18
Ajax-huurling Ünüvar misdraagt zich richting scheidsrechter en krijgt rood

Naci Ünüvar heeft de wedstrijd tussen Trabzonspor en hekkensluiter Ümraniyespor niet kunnen afmaken. De negentienjarige aanvaller, die als invaller binnen de lijnen was gekomen, werd diep in de blessuretijd weggestuurd met een opvallende rode kaart. Trabzonspor verloor de wedstrijd verrassenderwijs met 1-2.

Ünüvar ontving een gele kaart voor een overtreding rond de middenlijn. Daarna uitte hij zijn onvrede richting arbiter Ertugrul Saglam: Ünüvar kwam dicht bij de scheidsrechter staan en gebaarde boos met zijn vingers. Zijn gedrag leverde hem een rode kaart op. Ünüvar, die door Ajax wordt verhuurd aan Trabzonspor, was in de eerste helft ingevallen voor de geblesseerd uitgevallen Trézéguet. 

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen