Ajax kan niet aan wens voldoen en krijgt vertrekwens te horen

10 maart 2023, 07:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Michael Reiziger is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van Ajax, zo maakt het Algemeen Dagblad bekend. De 49-jarige assistent-trainer van het eerste elftal wil vanaf komend seizoen ergens als hoofdtrainer aan de slag.

Reiziger lanceerde zijn trainerscarrière na zijn spelersloopbaan bij de jeugd van Sparta Rotterdam en streek in 2017 neer bij Ajax, waar hij in eerste instantie aan de slag ging als opvolger van Marcel Keizer als trainer van het beloftenteam. Met Jong Ajax werd Reiziger in zijn eerste seizoen kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.

Daarop werd Reiziger doorgeschoven naar het eerste elftal, waar hij vier jaar deel heeft uitgemaakt van de technische staf van Erik ten Hag. Waar laatstgenoemde afgelopen zomer de overstap naar Manchester United maakte, bleef Reiziger bij Ajax. De oud-verdediger begon het huidige seizoen als rechterhand van John Heitinga en is nu een van de assistenten van John Heitinga.

Voor komend seizoen kan Ajax op zoek naar een nieuwe assistent-trainer. Reiziger heeft de clubleiding namelijk laten weten dat hij op eigen benen wil staan. Bij Ajax was hij na het vertrek van Ten Hag en het ontslag van Schreuder niet in beeld voor promotie, waardoor hij komend seizoen zijn geluk elders gaat beproeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarkNieuweboer17
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat hij naar FC Twente gaat - liever hem dan Bosz.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je Reiziger bent en je denkt dat je goed genoeg was geweest voor de functie van hoofdtrainer bij Ajax, dan kan ik me voorstellen dat je denkt: ik ga het hier niet krijgen, dan ga ik verkassen. Op zich logisch.

RobBrekelmans10
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oke

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen