'Ajax meldt zich sneller dan Feyenoord en FC Twente bij AZ'

14 maart 2023, 07:30
'Ajax meldt zich sneller dan Feyenoord en FC Twente bij AZ'

Ajax heeft serieuze belangstelling voor Tijjani Reijnders. Die poging is bij de middenvelder zelf in elk geval succesvol: hij staat naar verluidt zeker open voor een vertrek naar de Johan Cruijff Arena. Of eigenaar AZ ook wel wil meedenken aan een overgang, is nog niet bekend.

Daarmee komt De Telegraaf dinsdagochtend naar buiten. Met de komst van Reijnders zou Ajax voorsorteren op een aanstaand vertrek van Edson Alvarez. De Mexicaan kon in de afgelopen zomer al naar Chelsea, maar destijds liet Ajax hem niet gaan. De verwachting is dat Alvarez in de komende zomer alsnog een transfer gaat maken. Mogelijk geldt voor uitblinker Mohammed Kudus hetzelfde.

Daarom kijkt Ajax naar de middelste linie om zich daarin te versterken. Eerder stond de marathonman van AZ op de lijstjes bij FC Twente en Feyenoord, waardoor de vraagprijs voor Reijnders aan Ajax fors zal zijn. Dat zijn verbintenis tot en met 2027 doorloopt, zal eveneens niet helpen. Bovendien sprak AZ eerder uit liever geen spelers meer aan Ajax te verkopen, al maakte het daarin afgelopen zomer met Owen Wijndal ook een uitzondering.

Lees ook: 'Ajax wil hem niet verkopen

Hoeveel geld er op tafel moet komen voor de inmiddels 24-jarige middenvelder, die de laatste maanden weleens vergeleken werd met Frenkie de Jong, is niet bekend. Reijnders speelde eerder in de jeugd voor PEC Zwolle en FC Twente, alvorens AZ hem oppikte. Voor die club maakte hij inmiddels 114 officiële duels vol in het eerste elftal en na het vertrek van Fredrik Midtjø is hij inmiddels onbetwist basisspeler.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Bij elke wedstrijd van AZ kijk en geniet ik van de nr. 6 (Reijnders). Weliswaar is hij kleiner dan de gemiddelde speler op het veld, maar wat een sterke jongen met veel kracht en snelheid is deze speler. Hij zou evt. ook Taylor kunnen vervangen, alhoewel die Fitz-Jim is ook een potential voor het middenveld. Reijnders is echt een plaaggeest voor de tegenstander, net als een mug die sla je ook niet snel van je af., overigens dat was op LB Tagliafico in zijn beste doen ook. Als Ajax zorgvuldig met Reijnders omgaat dan kan hij speltechnisch Ajax verrijken.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

`Niet aan beginnen aankopen die van Az naar Ajax gaan vallen bijna allemaal tegen !!!!

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Hou zou het nou komen Zeeuwke ?

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Faalangst .

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Flut stukje want iedereen weet dat ajax ook de enige is die hem kan betalen

jerommeke1973
Link gekopieerd!
avatar

Niet naar Ajax gaan, daar kom je op de bank te zitten

guest
Link gekopieerd!
avatar

Ik had ook een leraar op de Brood en Banketbakker school in Rotterdam ,die Reijnders hete , en ik moest altijd vooraan zitten van hem ,omdat ik veel lachte ,als ik achterin zat ,die had toen een gebakje gekregen van een Collega die jarig was ,en heb ik daar een dikke snot in gedaan ,toen hij zich net naar het bord om keerde ,en dit is zijn zoon , waarschijnlijk geboren na die snot in zn gebakje,een snotneus geworden .waar m'n snot niet voor gediend heeft ,in de maatschappij

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Roy, Onsamenhangend verhaal, had je wel je Brood- Snot -en Banketbakkersdiploma nog kunnen behalen ?

guest
Link gekopieerd!
avatar

Nee ; die wou ik helemaal niet zo,n bakkers diploma ,ben nu straten maker op zee

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Ook goed werk Roy, stratenmaker op zeesnot. Fijne gladde dag toegewenst en tot horens.😂

Quarlon
Link gekopieerd!
avatar

Wisselt goede wedstrijden af met wedstrijden waarin hij geen knikker raakt. Ik zou er niet op inzetten

FC1993
Link gekopieerd!
avatar

FC Twente? Je bent toch niet helemaal lekker bij je paasei als je als sleutelspeler bij AZ er ook maar 1 seconde over nadenkt over te stappen naar Enschede. Dit moet een misverstand zijn... 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen