Bizar: Eerste keeper van Ghana geblesseerd na omvallen doel

23 maart 2023, 16:17   Bijgewerkt: 23 maart 2023, 16:25
Bizar: Eerste keeper van Ghana geblesseerd na omvallen doel

Tijdens de training van de nationale ploeg van Ghana deed zich deze week een bizarre gebeurtenis voor. Eerste doelman Joseph Wollacott werd getroffen door een omvallend doel, vermoedelijk door harde wind. De keeper staakte direct de oefensessie en de Ghanese bondscoach vreesde voor een vervelende blessure voor zijn eerste keus onder de lat. 

Gelukkig voor Ghana en Wollacott lijkt de schade enigszins mee te vallen: vooralsnog werd alleen een kneuzing van de rechter grote teen vastgesteld door de bondsarts. De kans lijkt dan ook groot dat Wollacott donderdag 'gewoon' onder de lat kan beginnen als Ghana het in eigen land opneemt tegen Angola, in de kwalificatiereeks voor de African Cup of Nations die begin 2024 in Ivoorkust wordt gespeeld. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen