Bizarre misser Giménez: Feyenoord-spits mikpunt van spot

24 maart 2023, 08:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Santiago Giménez heeft zich afgelopen nacht niet van zijn beste kant laten zien. De Feyenoord-spits had een basisplaats bij Mexico in de Nations League-wedstrijd tegen Suriname en kreeg vanaf elf meter de uitgelezen kans om ook dienst van de nationale ploeg toe te slaan, maar hij joeg de bal bijna het stadion uit. Ondanks de misser van Giménez won Mexico met 0-2. 

Giménez maakte afgelopen zomer de overstap vanuit zijn thuisland naar Feyenoord. Na een moeizame start is de centrumspits niet meer uit de basiself van Feyenoord-trainer Arne Slot weg te denken. Giménez maakte afgelopen zondag in De Klassieker tegen Ajax zijn achtste competitietreffer en was in de Europa League ook al vijf keer trefzeker. De goede prestaties van de spits zijn niet onopgemerkt gebleven. Giménez werd in een eerder stadium al in verband gebracht met een overgang naar Sevilla en zou inmiddels ook kunnen rekenen op interesse van Benfica. 

Ook in de nationale ploeg lijkt Giménez zeker van zijn plek. Afgelopen nacht had hij in ieder geval een basisplaats. Die wist hij dus niet te bekronen met een treffer. Johan Vázquez en een eigen doelpunt van FC Groningen-speler Damil Dankerlui bezorgden Mexico in de tweede helft een 2-0 overwinning. Bij een 0-1 stand mocht Giménez aanleggen vanaf elf meter, maar hij joeg de bal dus over het doel. Daardoor blijft hij vooralsnog staan op twee interlanddoelpunten. In de nacht van komende zondag op maandag krijgt hij mogelijk een nieuwe kans, als Mexico het opneemt tegen Jamaica.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen