Cillessen heeft sneetje in gezicht: "Derde of vierde keer dat Kramer dit doet"

18 maart 2023, 23:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jasper Cillessen had zaterdagavond een belangrijk aandeel in de 1-3 overwinning van NEC op RKC Waalwijk. De sluitpost verscheen na afloop voor de camera's van ESPN, waar hij aan het einde van het interview een vraag kreeg over het opvallende sneetje in zijn gezicht. RKC-spits Michiel Kramer zou de boosdoener zijn geweest.

"Dit is volgens mij de derde of vierde keer in mijn carrière dat hij dat hij bewust doorloopt, en nu weer", legt de doelman uit. Cillessen heeft zelf geen idee waarom de boomlange spits dit al meerdere keren heeft gedaan. "Dat moet je aan hem vragen", reageerde de NEC-goalie.

Reactie Kramer

Ook Kramer verschijnt na afloop van het duel voor de camera's en wordt gevraagd naar het opvallende incident. "Als hij over mij wil praten, dan mag hij dat lekker doen. Ik sla of schop niet bewust mensen op hun hoofd. Volgens mij loop ik gewoon en gebeurt er verder niks", reageert de aanvoerder van RKC. "Je stelt vragen over Jasper Cillessen, maar volgens mij hebben wij een wedstrijd gespeeld en gaat het niet over mij of Cillessen. We hebben een wedstrijd verloren en daar balen we van."

NEC boekte zoals gezegd een belangrijke zege in de strijd om de play-offs voor Europees voetbal. Al in de eerste helft leek de wedstrijd gespeeld door twee doelpunten van Oussama Tannane en één van Elayis Tavsan. Via Vurnon Anita kon RKC in de tweede helft wat terugdoen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

hepe
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kramer heeft in het verleden wel meer akkevietjes gehad; een irritatie wekkende voetballer; had binnen vijf minuten al geel moeten krijgen

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Cillessen ook

Appeltje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Tja als je niet kan voetballen ga je rare dingen doen om op te vallen.👎

Eigenwijzje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kramer is gewoon een eng ventje. Hij had na een paar minuten al geel moeten krijgen, maar dat durven ze natuurlijk niet.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Kramer is gewoon tering ventje was in de tijd dat Jasper bij Ajax keepte ook al zo vervelend tegen Jasper had toen zeker rood verdient wat hij toen zelf toegaf !!!!! meest irritante voetballer uit de competitie !!!!!

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Idd . Verder heb je wel eens dat je elkaar niet mag . Alleen zijn deze 2 een beetje kinderachtig om het zo te spelen Zoals vd gijp altijd zegt : laat gaan !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen