Cocu verklaart woede-uitbarsting, maar laat één vraag onbeantwoord

12 maart 2023, 09:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Phillip Cocu heeft uitgelegd waarom hij zaterdagavond uit z'n slof schoot in de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Vitesse (3-1). De trainer van Vitesse kreeg het verbaal aan de stok met Nourdin Boukhari, de assistent-trainer van Sparta. 

Boukhari beet Cocu toe dat Vitesse 'sportief' moest zijn en daar had Cocu nog wel enig begrip voor. "Je kan boos zijn dat wij de bal niet terugspeelden en daar hebben ze nog een punt ook. Maar aan de andere kant: er was nog één minuut te spelen. Het stond 3-1, de wedstrijd was wel gespeeld", zei Cocu tegen ESPN.

"Als er dan bepaalde bewoordingen worden gebruikt, gaat me dat te ver", voegde de oefenmeester toe. "Ik laat me niet alles zeggen. Ik hoef niet te delen wat hij zei, maar mijn reactie zegt genoeg. Ik vind het jammer. Een beetje passie hoort erbij, maar je moet wel weten waar de grens ligt."

Uit de beelden was in ieder geval niet op te maken wat Boukhari waar Cocu aanstoot aan nam. De trainer van Vitesse zei eerst dat Boukhari zich met zijn eigen ploeg moest bemoeien, waarna een reactie volgde die niet hoorbaar was. Cocu werd toen woest. "Wat zei je?! Hè? Nou moet je uitkijken", riep hij onder meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een gelul weer . Net als tom egberts fff niet in de picture 😀. Waar gaan we heen met zijn allen ,te triest voor woorden dit. Cocu doet niks bijzonders

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zijn net mensen !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen