Davy Klaassen wijst desgevraagd één goede speler van Feyenoord aan

18 maart 2023, 14:15

Davy Klaassen is gecharmeerd van Gernot Trauner. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord krijgt Klaassen van ESPN-verslaggever Hans Kraay junior de vraag welke speler van de opponent hij heel goed vindt. Na even nadenken laat de middenvelder de naam van Trauner vallen. 

"Ik denk toch Trauner. Ik denk dat hij heel veel rust geeft en hij is goed in de opbouw. Dat is een goede speler", aldus Klaassen, waarna Kraay junior de vraag opwerpt of Klaassen met Trauner achter zich zou willen spelen bij Ajax. "Ik zeg niet dat ze beter zijn dan onze verdedigers", haast hij zich te zeggen, met een glimlach. 

Klaassen speelde al de nodige Klassiekers, maar de mooiste vond in zijn ogen vorig seizoen plaats. "Zeker omdat we twee keer op achterstand kwamen. Het is mooi om dan toch terug te komen op die manier. Maar ook de hele sfeer in het stadion was speciaal." Ajax won voor eigen publiek met 3-2 van Feyenoord. 

Klaassen zegt in het interview niet te weten of hij gaat spelen tegen Feyenoord. In de vorige wedstrijd tegen sc Heerenveen kreeg Kenneth Taylor de voorkeur en die maakte een doelpunt. Klaassen bleef negentig minuten op de bank, maar het Algemeen Dagblad verwacht hem wel in de basis te zien op zondag. 

Lees ookVermoedelijke opstellingen Ajax en Feyenoord: 1 van de 22 namen wijkt af

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen