Derksen: "Hij had het nooit moeten doen, hij had het echt nooit moeten doen"

17 maart 2023, 23:54   Laatste update: 18 maart 2023, 23:13

Johan Derksen vindt het optreden van Tom Egbers bij Khalid & Sophie 'heel ondoordacht'. Het boegbeeld van de talkshow Vandaag Inside zou Egbers absoluut niet hebben geadviseerd om zijn kant van het verhaal te vertellen, al denkt Hélène Hendriks daar anders over.

Hendriks vindt het 'goed om de andere kant te horen', maar noemt het interview ook 'heel pijnlijk'. "Als je dit over je heen krijgt, snap ik dat je de andere kant wilt vertellen, dat je jouw waarheid wilt vertellen", zei Hendriks onder meer. Derksen vulde aan: "Hij had het nooit moeten doen. Hij had het echt nooit moeten doen."

Egbers vertelde in detail over zijn verhouding met een voormalig stagiaire van NOS Sport. "Hij zat daar als een breekbare jongen. Dan zijn er meteen veel mensen die daar sympathie voor hebben, want je zag dat hij er niet van sliep. Het was niet gespeeld, maar je moet niet in deze fase een hoofdstuk toevoegen aan de soap."

Lees ookTom Egbers vecht tegen de tranen: "Toen ontplofte ik

Reacties

HansKuypers22
Link gekopieerd!
avatar

Vreselijk als je(Derksen) voor een paar dooie rot centen je leven moet slijten om altijd weer een mening te hebben over andere mensen. Eerst over Seedorf, lid RvC geworden bij de KNVB. Benoemd vanwege zijn huidskleur, aldus Derksen. Ook over het optreden van Tom Egbers was hij weer zogenaamd duidelijk. Vroeger was er een programma op TV van Spaan en Vermeegen(Pisa) waar bij dit soort figuren dan werd geroepen: "Kan die man niet weg??!!!

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Ik kijk nog maar sporadisch. Derksen zegt maar zelden iets positiefs over iemand en is steeds vaker grofgebekt. Van der Gijp vind ik sowieso al vreselijk want die denkt continu dat hij grappig is. Die van der Meijde is ook zo eentje. Niet om aan te horen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen