Driessen: "Ik dacht dat Ajax er na het vertrek van Overmars het lef niet voor had"

13 maart 2023, 18:01   Bijgewerkt: 13 maart 2023, 18:32
Driessen:

Ajax heeft volgens NRC afgelopen zomer een poging ondernemen om Arne Slot los te weken bij Feyenoord. Dat nieuws heeft Valentijn Driessen behoorlijk verrast. Hij had niet verwacht dat de Amsterdammers het 'lef' hadden om zich in de zoektocht naar een nieuwe trainer bij de aartsrivaal te melden.

In een uitgebreide reconstructie van de periode na het vertrek van Marc Overmars valt bij NRC te lezen dat Ajax - zonder succes - Slot heeft gepolst alvorens Alfred Schreuder werd aangesteld als opvolger van de naar Manchester United vertrokken Erik ten Hag.

"Ik vond het opmerkelijk dat de Ajax-leiding Slot toch had benaderd. Dat wist ik niet", begint Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Ik dacht dat ze er na het vertrek van Marc Overmars niet het lef voor hadden, maar ze hebben het toch gedaan. Slot heeft dan nee gezegd tegen Ajax."

Ook Ajax-watcher Mike Verweij wist niet dat de Amsterdamse club daadwerkelijk heeft geprobeerd om Slot los te weken bij Feyenoord. "Het werd ontkend door zijn zaakwaarnemer, maar als NRC het schrijft, dan zullen ze ongetwijfeld bronnen hebben die dat bevestigen."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Hoezo moet je daar lef voor hebben dan? Het is gewoon een zakelijk iets. Wat een kul-bericht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen