'Enorme leegloop Inter, ook De Vrij en Dumfries gaan vertrekken'

21 maart 2023, 11:45
'Enorme leegloop Inter, ook De Vrij en Dumfries gaan vertrekken'

Internazionale lijkt komende zomer een karrenvracht aan spelers kwijt te gaan raken. De club zit financieel in zwaar weer en zet in op de verkoop van een aantal waardevolle krachten, waaronder Denzel Dumfries. Ook de toekomst van wisselspeler Stefan de Vrij is hoogst onzeker. 

Volgens La Gazzetta dello Sport is Dumfries één van de kandidaten om komende zomer verkocht te gaan worden. Onder meer vanuit Engeland zou bovengemiddelde interesse in de Nederlandse international bestaan. Zowel Manchester United als Chelsea worden genoemd als mogelijke bestemming voor de aanvallend ingestelde back. 

Naast Dumfries zouden ook Marcelo Brozovic en Joaquin Correa met een verkoop wat broodnodige financiële lucht moeten geven aan het geplaagde Inter. Brozovic maakte op het voorbije WK nog een uitstekende indruk bij Kroatië. Correa werd twee jaar geleden voor 31 miljoen euro overgenomen van SS Lazio. Inter hoopt komende zomer op zijn minst het aankoopbedrag terug te verdienen, maar dat is volgens de roze sportkrant 'onwaarschijnlijk'. 

De Vrij kan bijtekenen

Inter gaat wel een poging doen een aantal aflopende contracten te verlengen. Zowel Stefan de Vrij als  Edin Dzeko hebben daartoe een aanbieding ontvangen, terwijl de club ook gaat proberen Samir Handanovic en Danilo D'Ambrosio langer binnenboord te houden. De Vrij is dit seizoen niet zeker van een basisplaats en zou om bij Inter te blijven echter een aanzienlijk deel van zijn huidige jaarsalaris van 4,5 miljoen euro moeten inleveren. Verder gaat de club een poging wagen om Romelu Lukaku definitief over te nemen van Chelsea, maar ook dat lijkt financieel een lastig verhaal te worden. Inter heeft zich inmiddels neergelegd bij een transfervrij vertrek van Milan Skriniar en Roberto Gagliardini.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

ToonBazelmans08
Link gekopieerd!
avatar

IK zie Dumfries wel terecht komen inde Premier League. Krachtmens

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Al die clubs gaan falliet als er niet snel een aankoop en salaris plafond word ingesteld,want salarissen van 75 t/m 130.000 (een voorbeeld)euro per week is toch niet normaal meer, tekengelden van 3 miloen euro en ga zo maar door, het is nu, De voetballerij draait door 😉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen