'Er zijn acht minuten gespeeld en Jorge Sánchez bewijst het gelijk van de Nederlanders'

27 maart 2023, 04:31   Bijgewerkt: 27 maart 2023, 10:35
'Er zijn acht minuten gespeeld en Jorge Sánchez bewijst het gelijk van de Nederlanders'

Jorge Sánchez wordt op sociale media in Mexico bekritiseerd om zijn optreden in de wedstrijd tegen Jamaica (2-2). Met name een moment in de negende minuut wordt uitgelicht op sociale media: de rechtsback van Ajax kreeg op het middenveld geen controle over de bal en raakte die kwijt aan Jamal Lowe, waarna Jamaica snel counterde en een grote kans ontstond voor diezelfde Lowe. 

"Er zijn acht minuten gespeeld en Sánchez bewijst al waarom Nederlanders zeggen dat hij de slechtste vleugelverdediger van de Eredivisie is", schrijft een twitteraar bijvoorbeeld. De persoon doelt waarschijnlijk op een recente uitspraak van Kenneth Perez, die Sánchez 'een van de slechtste backs' van Nederland vindt. Een andere Mexicaanse twitteraar schrijft: "Het is onbegrijpelijk dat Jorge Sánchez basisspeler blijft in de nationale ploeg, hij is ongelooflijk bang voor de bal."

De Mexicanen kwamen in de eerste helft twee keer op achterstand, maar vochten zich tweemaal terug. Door een benutte strafschop van Hirving Lozano, in het verleden speler van PSV, eindigde het treffen tussen Mexico en Jamaica in een 2-2 gelijkspel.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Meer over:

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Lekker gescout dan door Veldmate en compagnons. Blij dat hij bij Ajax weg is. De tijden van Tonnie Pronk, Piet de Visser, Bruins Slot zijn helaas voorbij, mede veroorzaakt door onbetrouwbare zaakwaarnemers.

0laf
Link gekopieerd!
avatar

Vooral veroorzaakt doordat er 2 van de 3 zijn overleden. Toch niet door zaakwaarnemers vermoord? Of weet jij meer?

KROTJE
Link gekopieerd!
avatar

Ik zou het niet duuurrrrven te beweren, anders krijg een klacht wegens smaad.....geintje hoor. Maar je bent met me eens dat de scouting door Ajax momenteel slecht is en chaotisch verloopt. Als je de voetbalmedia mag geloven dan wil Ajax veel spelers uit bijna alle continenten kopen. Jammer alleen van de Toekomst kan Ajax beter opdoeken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen