'FC Twente is overtuigd geraakt en meldt zich bij Ajax voor koopdeal'

21 maart 2023, 08:25
'FC Twente is overtuigd geraakt en meldt zich bij Ajax voor koopdeal'

FC Twente gaat een poging wagen om Anass Salah-Eddine (21) langer in Enschede te houden. De linkspoot maakt een goede indruk als huurling in de Grolsch Veste, waardoor de Tukkers willen kijken of ze hem langer kunnen houden. Het liefst willen ze hem permanent overnemen.

Daarvoor moeten ze echter wel om tafel met de clubleiding van Ajax, want er is geen koopoptie afgesproken in de huurdeal met de Amsterdammers, zo schetst TC/Tubantia. Salah-Eddine heeft namelijk nog een doorlopend contract tot en met 2025 in de Johan Cruijff Arena. Ajax zou nog geen standpunt hebben ingenomen wat betreft de toekomst van de verdediger annex middenvelder.

Zelf heeft Salah-Eddine ook nog geen beeld van hoe hij zijn toekomst na dit seizoen ziet. "Na het seizoen ga ik kijken wat het beste is. Ik ga nu niet roepen dat ik hier blijf, of terugga naar Ajax. Ik moet inderdaad veel spelen en me elke week laten zien. Of Ajax al van zich heeft laten horen? Dat houd ik voor mezelf", reageert de hoofdrolspeler in de regionale ochtendkrant.

Lees ookFC Twente-verdedigers gewild

De voetballer heeft het in elk geval naar zijn zin momenteel in Enschede, benadrukt hij ook. "Twente is natuurlijk een hele mooie club. We hebben een leuke groep, de sfeer is top, de mensen zijn top en het voetbal is top. En dan de supporters… ik wist voor dit seizoen niet dat de sfeer in het stadion hier zo geweldig is."

Ook sportief gaat het sinds de winterstop uitstekend: was hij in de eerste seizoenshelft nog voornamelijk invaller, is hij inmiddels een basisklant bij FC Twente. In zijn verhuurperiode kwam hij in totaal tot vijftien officiële optredens namens FC Twente en dat zijn er veertien meer dan hij in de hoofdmacht van Ajax tot dusver speelde.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
avatar

Koop Wijndal maar voor mooi bedrag !!!

1955
Link gekopieerd!
avatar

vaste links back van ajax volgend jaar!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen