Feyenoord komt met duidelijkheid over aanvoerdersband Kökcü

13 maart 2023, 18:30
Foto: © ProShots

Orkun Kökcü draagt aanstaande zondag een aangepaste aanvoerdersband om de bovenarm tijdens De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Op de band prijkt de tekst 'Respect voor iedereen'.

Kökcü kondigde afgelopen zondag na afloop van de wedstrijd tegen FC Volendam (2-1) al aan dat hij ook tegen Ajax de aanvoerder van Feyenoord zal zijn. Dat was geen vanzelfsprekendheid omdat de KNVB komend weekend een nieuwe OneLove-actie houdt en Kökcü de vorige keer de daarbijbehorende regenboogband afstond aan Gernot Trauner.

Ditmaal geeft hij op zijn eigen manier invulling aan de OneLove-actie. 'Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan de achterliggende boodschap van deze actie, namelijk een statement tegen racisme en discriminatie,' zo licht de aanvoerder van Feyenoord toe. 'De tekst op onze aanvoerdersband, die ik ook zondag weer met trots zal dragen, dekt voor mij beter de lading en past bovendien beter bij mij.'

Arne Slot zal zondag tegen Ajax een One Love-speldje dragen. Feyenoord zal verder via de digitale kanalen aandacht vragen voor het onderwerp.

Lees ookHumberto Tan teleurgesteld in Feyenoord: "Zonde van de energie"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jurgen
Link gekopieerd!
avatar

zijn alle jankerds nu blij ? Kan het weer over voetbal gaan?

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

I'm a eyereader, de ogen en gelaats uitdrukking zeggen me; Jullie doen wat ik zeg ....ik ben moslim , klaar . Een waarschuwing met z'n ogen , gevaarlijke ogen. Kijk maar eens goed, dan ogen dicht, open en kijk weer en dat 10 keer, probeer het maar.

0laf
Link gekopieerd!
avatar

Zeg eyereader soccerscout, wat heb je gedronken of gerookt? Gaat het goed met je?

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Hoe vaak per seizoen gaan we dit doen!? . En waarom in de week van de topper !?,terwijl men weet dat onze held gewoon die abcdfjkjh band niet draagt. Kokcu de enige die een mening heeft en niet zo maar doet wat hem gezegd wordt/wordt opgedrongen ,krijgt straks weer de hoon van woke nederland over zich heen . Ik vind dat je iets niet moet opdringen . Iets moet spontaan gebeuren ,is dat niet ,is het niet oprecht en moet je het niet doen

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

De islam regeert met al hun idiote minsets.NL is een christen land , kom je naar NL ,dan volg je de NL wetten en leefgewoonten, doe je dat niet, ga lekker terug naar je eigen moslim deel van de wereld en leef je islam geloof daar, althans dat is mijn mening.🤔

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Dus de islam/mislims winnen weer , STOP THIS SHIT PLS.

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
avatar

Dus de islam/mislims winnen weer , STOP THIS SHIT PLS.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen