Feyenoord komt met goed nieuws voor fans richting duel met Ajax

14 maart 2023, 14:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De supporters van Feyenoord kunnen hun ploeg aanmoedigen tijdens de afsluitende training voor het treffen met Ajax. Het eerst gedeelte is zaterdagmiddag namelijk openbaar te volgen: de fans kunnen een kwartier tot een half uur hun team uitzwaaien voor de wedstrijd zondagmiddag in Amsterdam.

Hoewel normaliter de hele training vaak openbaar is, was er ditmaal de vrees dat de fans helemaal niet welkom waren voor het treffen met de aartsrivaal. Omdat Feyenoord vanwege de midweekse verplichtingen in de Europa League alleen op zaterdag tactisch kan trainen voor het treffen met Ajax, is de training uiteindelijk nog een gedeelte openbaar. Dat is een geste richting de Feyenoord-fans, aangezien ze zo de mogelijkheid krijgen hun team te ondersteunen, terwijl ze een dag later in Amsterdam niet welkom zijn.

Lees ook: "Als Feyenoord die wedstrijd wint

Feyenoord samenwerking met FC Dordrecht

Verder kwam 1908.nl met het nieuws dat de Rotterdammers gaan samenwerken met FC Dordrecht. Het idee dat er meer contractspelers vanuit De Kuip en de jeugdopleiding ervaring gaan opdoen in de Eerste Divisie. FC Dordrecht moet kwalitatief betere spelers tot haar beschikking krijgen, terwijl veelal jonge Feyenoorders zich kunnen ontwikkelen, in waarde kunnen stijgen en zich in de kijker kunnen spelen.

Scheidsrechter Feyenoord - Shakhtar

Daarnaast heeft de UEFA de scheidsrechter bekend gemaakt voor het treffen in de return tegen Shakhtar Donetsk in de achtste finale van de Europa League. De ervaren Jesús Gil Manzano heeft de leiding over het duel in De Kuip. Aan hem hebben de Rotterdammers goede herinneringen: hij leidde ook de 1-0 zege van Feyenoord op Manchester United in 2016.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen