Feyenoord komt na succesweek opnieuw met mooi contractnieuws

21 maart 2023, 14:14   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 14:21
Feyenoord komt na succesweek opnieuw met mooi contractnieuws

Gernot Trauner en Feyenoord hebben een akkoord bereikt over een contract tot medio 2026. Na Lutsharel Geertruida is Trauner de tweede sterkhouder die zijn contract verlengd bij de Rotterdammers. Hierdoor heeft Feyenoord al een stevige achterhoede staan voor de komende jaren.

Trauner is erg blij met deze contractverlenging. "Dit is een speciale dag voor mij en mijn familie", geeft de Oostenrijker aan op de site van Feyenoord. "Feyenoord voelt als mijn tweede thuis en ik voel me hier enorm gewaardeerd. De club spreekt vertrouwen in mij uit door langer met me door te willen en de supporters staan vanaf het eerste moment achter me. Je ergens op je plek voelen is een belangrijke graadmeter en dat is honderd procent het geval bij Feyenoord. Verlengen was wat dat betreft een makkelijke beslissing."

De verdediger won zondag nog De Klassieker tegen Ajax en staat met Feyenoord ook al in de volgende ronde van de Europa League. "We kunnen dit jaar iets speciaals bereiken. De komende weken wordt duidelijk of ons harde werken echt wordt beloond. Ik ben nog lang niet klaar met dromen bij Feyenoord. Ik ben een echte Feyenoorder geworden en wil onderdeel blijven uitmaken van de toekomst van deze prachtige club."

Lees ook: 'Feyenoord moet vrezen voor bliksemvertrek Giménez'

Eerder deze week maakte Geertruida al bekend zijn contract te verlengen bij Feyenoord. De prestaties van de club hebben dus ook effect op de contractverlengingen, want de spelers willen zich nu langer aan de club binden. Beide spelers zijn opgeroepen voor hun eigen nationale elftal en vallen dus op in hun eigen land.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen