Heitinga onthult met welke woorden hij Bergwijn heeft toegesproken

12 maart 2023, 18:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

John Heitinga is zeer te spreken over wat Steven Bergwijn zondag heeft laten zien tegen sc Heerenveen. De 25-jarige aanvaller was in de 19de minuut trefzeker en had daarmee een aanzienlijk aandeel in de 2-4 overwinning.

De trainer van Ajax verscheen na afloop van de wedstrijd tegen Heerenveen voor de camera van ESPN en werd gevraagd naar de momenten waar hij het meest van heeft genoten. "Ik denk vooral de goal van Stevie. Er is natuurlijk een hoop om hem te doen geweest de afgelopen periode. Iedereen vindt wat van zijn vorm. Ik zeg altijd tegen hem: doe de dingen die je moet doen, dan komt het vanzelf weer."

Bij zijn doelpunt nam Bergwijn de bal fraai mee, waarna hij oog in oog met Xavier Mous geen fout maakte. "We weten dat hij exceptionele kwaliteiten heeft. Daar gaan we dit seizoen nog heel veel plezier aan beleven. We gunnen hem allemaal die goal en ik vond het vooral jammer dat hij die tweede niet maakte, dat was een geweldig actie."

Ook op de persconferentie aansluitend op het interview met ESPN sprak Heitinga lovend over Bergwijn. "Ik denk dat hij een heel groot compliment verdient. Heel veel mensen vinden en roepen wat, maar ik vind het knap dat hij stoïcijns doorgaat", aldus de trainer, die ook de spreekkoren die vanuit het uitvak klonken besprak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen