John Heitinga krijgt ervan langs bij Vandaag Inside: "De Wopke Hoekstra van de voetballerij"

20 maart 2023, 23:26   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 10:33
John Heitinga krijgt ervan langs bij Vandaag Inside:

John Heitinga heeft er maandagavond van langs gekregen bij Vandaag Inside. De manier waarop de trainer van Ajax rond de Klassieker tegen Feyenoord de pers te woord stond, wekte ergernis bij Johan Derksen en zijn tafelgenoten.

Volgens Derksen gedroeg Heitinga zich als een 'sprekende robot'. "Er komen allemaal volzinnen uit zijn mond. Hij vindt dat een topcoach volzinnen moet uitspreken. Er zit helemaal geen soul in wat hij vertelt. Hij lult maar een eind weg. Het heeft nergens iets mee te maken. Het is de Wopke Hoekstra van de voetballerij."

René van der Gijp sloot zich daar bij aan. "Er zijn mensen die niet veel zeggen, maar daar ook niet veel aan kunnen doen. Hij schept er genoegen in en hij doet het erom", beweert de analist, die met gefronste wenkbrauwen naar de persconferentie van Heitinga in aanloop nar de wedstrijd tegen Feyenoord keek. "Ik zat in verbijstering door wat er uit zijn mond kwam."

Wilfred Genee stipte aan dat Heitinga zijn persconferentie voor het duel met Feyenoord minutieus had voorbereid door een lijstje te maken met mogelijke vragen en antwoorden. "Hij denkt te veel na, bereidt te veel voor, maar moet gewoon een mens zijn en improviseren", reageerde Derksen. "Hij wil natuurlijk graag hoofdtrainer worden. Ik begrijp de ambitie van die jongen, maar hij mist daar personality voor."

Ook Ozcan Akyöl vindt Heitinga niet geschikt als hoofdtrainer van Ajax. "Hij is gewoon een ideale assistent. Lekker de pionnen uitzetten en voor de rest je bek houden. Een goede trainer ernaast zetten. Het is gewoon geen toptrainer als Ten Hag."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Laat Derksen nou maar ophouden kritiek op anderen te geven. Als Derksen zijn ouwelullen bluesavond presenteert dan komen er ook niet meer dan 3 zinnen onder zijn snor vandaan en Gijp zegt helemaal niks als er een bekende "grote" gast naast hem zit in VI, wegens gebrek aan intelligentie natuurlijk. Oh oh oh wat zijn wij weer goede hè Wilfred ?

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Ik heb gehoord dat Vandaag Inside vanaf volgende week Vandaag Afzeiken gaat heten. Man man wat een zielige figuren daar zeg.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Veel mensen hier vinden van alles van deze heren en zeiken er constant over . Precies wat die mensen zeggen over dit programma dus ja. Pot verwijt de ketel . Je kunt ook gewoon niet kijken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen