Koeman traint voor het eerst besloten met het Nederlands elftal

22 maart 2023, 07:00   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 23:18
Koeman traint voor het eerst besloten met het Nederlands elftal

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 22 maart.

Nieuws

Besloten training Oranje

Na de persconferentie van maandag en de training die dinsdag deels openbaar was, traint Ronald Koeman met zijn selectie woensdagmiddag vanaf 12.00 uur voor het eerst besloten op de KNVB Campus in Zeist. De kans is groot dat hij op zoek gaat naar een vervanger in het elftal voor Frenkie de Jong en op deze manier zijn kaarten tegen de borst wil houden. 

Specials

Vergeten Oranje-internationals in het buitenland

Deze week is de interlandperiode weer begonnen met veel oude vertrouwde namen en een aantal verrassingen. Veel oud-internationals zitten er niet meer bij en zijn ook volledig uit het oog verloren in het buitenland. FCUpdate.nl zocht dit uit en komt met de volgende lijst aan vergeten Oranje-internationals in het buitenland.

Wedstrijden

Paris Saint-Germain (v) - VfL Wolfsburg (v) (21.00 uur)

Een echte strijd tussen internationals van Oranje in deze ronde van de Champions League voor vrouwen. Lieke Martens en Jackie Groenen spelen namens Paris Saint-Germain tegen Dominique Janssen en Jill Roord van VfL Wolfsburg. PSG staat in de eigen competitie nipt tweede achter Olympique Lyon en Wolfsburg staat op een eerste plaats in de Bundesliga. Wie van de internationals kan in de interlandperiode pronken met een plaats in de volgende ronde?

Olympique Lyon (v) - Chelsea (v) (18.45 uur)

Damaris Egurrola en Daniëlle van de Donk spelen in de Champions League voor vrouwen tegen de nummer één van Engeland. Olympique Lyon staat ook eerste in de eigen competitie en dus is dit een ware topper in deze ronde van de Champions League. Kunnen de Oranje-internationals een goede uitslag neerzetten tegen Chelsea?

Voetbal op tv

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow over onder andere voetbal

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen