Kuyt wil snel weer aan de slag als hoofdtrainer of assistent-trainer

12 maart 2023, 11:52
Kuyt wil snel weer aan de slag als hoofdtrainer of assistent-trainer

Dirk Kuyt wil weer aan de slag als hoofd- of assistent-trainer. Sinds zijn ontslag bij ADO Den Haag in november 2022 zit hij zonder club, maar Kuyt hoopt snel weer een nieuwe uitdaging aan te gaan. 

"Ik wil heel graag een nieuw avontuur aangaan", vertelt de voormalig aanvaller zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie. "Het liefst als hoofdtrainer, maar het zou ook als assistent-coach kunnen zijn. Ik vind vooral het belangrijk om uren te maken op het veld."

Bij ADO werd Kuyt ontslagen vanwege tegenvallende resultaten. Daarvoor was hij trainer van Feyenoord Onder 19 en assistent bij amateurclub Quick Boys. "Onder een goede ervaren hoofdcoach zou ik ook assistent kunnen zijn. Ik zoek vooral in Nederland uitdagingen. Een functie in het buitenland zou eventueel ook kunnen. Maar ik wil ook in de buurt van mijn vier kinderen blijven."

Bij ADO kwam Kuyt naar eigen zeggen terecht in een 'zooitje': hij sprak van een 'onveilige situatie', waarin de nadruk te veel op randzaken lag. Lees daar meer over in dit artikel

Lees ookKuyt en Janmaat over 'onveilige situatie' ADO: "Van hoge flat gegooid"

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet één euro in en win €100,00! ⚽⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Al deze artikelen net hier over jou gelezen maar wat ben jij aan het natrappen richting ADO. Bij ADO heb jij gewoon gefaald als hoofdtrainer en daar is het bestuur van ADO niet verantwoordelijk voor, hooguit de fout die ze hebben gemaakt om jou als trainer aan te stellen. Je kent het spreekwoord: Een goed paard is nog geen goed ruiter, denk daar maar aan als jij weer je mond open doet.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ik denk dat het aan ado en aan kuyt heeft gelegen . Kuyt beginende trainer met natuurlijk fouten. Ado een slecht geleiden club . Nooit een goeie mix

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen