Mark Rutte versus Johan Derksen: hier bekijk je de clash

13 maart 2023, 07:00   Bijgewerkt: 12 maart 2023, 23:57
Foto: © ProShots

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 13 maart.

Wedstrijden

De Graafschap - PEC Zwolle (20.00 uur)

Alles wijst erop dat het verblijf van PEC Zwolle in de Keuken Kampioen Divisie beperkt blijft tot één seizoen. De Zwollenaren hebben met nog tien wedstrijden te spelen uitstekende papieren om bij de eerste twee te eindigen. Promotie is het belangrijkste doel, maar de ploeg van trainer Dick Schreuder wil het liefst ook kampioen worden.

AC Milan - Salernitana (20.45 uur)

Kampioen wordt AC Milan dit seizoen niet. Dus is het belangrijkste doel om bij de eerste vier te eindigen zodat er volgend seizoen wederom Champions League-voetbal wordt gespeeld in San Siro. Op dit moment staat Milan vierde met even veel punten (en hetzelfde doelsaldo) als AS Roma, dat zondag thuis met 3-4 verloor van Sassuolo.

Girona - Atlético Madrid (21.00 uur)

Memphis Depay is los bij Atlético Madrid. Vorige week was hij belangrijk voor zijn nieuwe werkgever door de eerste twee doelpunten tegen Sevilla te maken. Het was zijn derde goal in Madrileense dienst. Daar had hij vijf wedstrijden voor nodig.

Voetbal op tv

20.00 uur: Almere City - VVV-Venlo, ESPN 2 - live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.00 uur: De Graafschap - PEC Zwolle, ESPN 3 - live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.25 uur: Veronica Offside, Veronica, talkshow

20.45 uur: AC Milan - Salernitana, Ziggo Sport - live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: Girona - Atlético Madrid, Ziggo Sport - live verslag van het LaLiga-duel

21.35 uur: Vandaag Inside, SBS 6, talkshow

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
avatar

Ach mensen, Johan Derksen met zijn beperkte kennis en wijsheid is toch geen partij voor Rutte, ook niet voor Kaag of Klaver. Derksen is gewoon een zeikerdje, die alleen vanaf de zijlijn blaft en een mening die niet verder komt dan de marges.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen