Nieuwe kledingsponsor maakt Feyenoord-fans direct blij met uitshirts

23 maart 2023, 12:50
Nieuwe kledingsponsor maakt Feyenoord-fans direct blij met uitshirts

Feyenoord gaat ook het komende seizoen met blauwe uitshirts spelen. Er is een nieuwe kledingsponsor van de Rotterdammers, Castore, en die heeft besloten om een shirt te ontwerpen dat veel wegheeft van een tricot uit een ver, maar zeer succesvol verleden.

In het seizoen 1998/99, niet toevallig het seizoen waarin Feyenoord kampioen werd van Nederland, droegen de Rotterdammers donkerblauw shirts van Adidas (zie foto). Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908.nl komt er volgend seizoen een uitshirt dat bijzonder veel lijkt op het shirt van dat specifieke jaar. Over waarom specifiek dat seizoen is gekozen, is geen duidelijkheid. 

Sowieso pakt de nieuwe sponsor Castore flink uit, want er komen geen drie, maar in totaal vier (!) shirts voor de verschillende competities. Naast het reguliere thuistenue, komt er een groen uitshirt (dat is gezien de stadskleuren al jarenlang een wens van de achterban) en komt er naast het donkerblauwe dus nóg een (moderner) shirt. Dat is wel op voorwaarde dat Feyenoord zich plaatst voor Europees voetbal, maar daarvoor is de club hard op weg.

Hoewel er nog geen previews zijn van de shirts, zijn de eerste reacties op de keuze van Feyenoord positief. De meeste fans vinden het een goedgekozen shirt en kunnen zich ook vinden in de keuze voor nog een extra vierde shirt. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen