Özcan Akyol: "Hij ziet eruit als een of andere verkeerde uitsmijter bij een gekke discotheek"

20 maart 2023, 21:56   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 10:35
Özcan Akyol:

Özcan Akyol heeft maandagavond aan tafel bij Vandaag Inside uitgehaald naar Alex Bos. De scheidsrechter ging zaterdag de fout in door bij de wedstrijd tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles (1-2) na een overduidelijke handsbal van Ramon Hendriks de bal niet op de stip te leggen.

Bos gaf aan het geen strafbaar hands te vinden, werd vervolgens door de VAR naar de kant geroepen, maar hield voet bij stuk. Na afloop gaf de scheidsrechter alsnog toe dat Go Ahead Eagles een penalty had moeten krijgen. "Er loopt daar een scheidsrechter met overgewicht die eruitziet als een of andere verkeerde uitsmijter bij een gekke discotheek. Het was gewoon een penalty", begon Akyol.

Volgens Johan Derksen liet Akyol zijn supportershart spreken, maar daar was de schrijver het niet mee eens. "Ik erger me al langer aan deze man. Hij ziet er niet uit als een scheidsrechter, maar als een kooivechter. Als scheidsrechter moet je wel een beetje op gewicht zijn."

Go Ahead won de wedstrijd weliswaar, maar het was volgens Akyol niet de eerste keer dat de club uit Deventer werd benadeeld door een fout van de scheidsrechter. "Dit is geen supporterspraat. Ik denk dat heel Nederland het met me eens is. Ook in de beker tegen ADO hadden we een penalty moeten krijgen. Het is de vierde keer op rij."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
avatar

Akyoltje wil even stoer doen op tv. Maar hij heeft niet het lef om ' verkeerde uitsmijter ' over Theo Janssen, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Andy van de Meyde te zeggen . Sneue poot

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen