Pasveer: "Blind was honderd procent gebleven als Schreuder eerder was ontslagen"

19 maart 2023, 14:25
Pasveer:

Remko Pasveer is ervan overtuigd dat Daley Blind bij Ajax was gebleven als Alfred Schreuder eerder was ontslagen. Blind had geen goede relatie met Schreuder en vertrok in de winter naar Bayern München. Met Pasveer, de huidige reservekeeper van Ajax, is hij wel goed bevriend.

"Honderd procent", reageert Pasveer tegenover De Meersche Helden op de vraag of Blind was gebleven als Ajax eerder afscheid had genomen van Schreuder. Dat gebeurde pas op 26 januari; de overstap van Blind naar Bayern werd op 5 januari afgerond, nadat zijn contract op 27 december al was ontbonden met wederzijds goedvinden. "Ik ben heel goed met Daley en ik weet ook hoe hij denkt."

"Hij is kind van de club en dat het zo is gegaan is gewoon ontzettend jammer. Dat verdiende hij niet, iedereen heeft zijn zwakke en sterke punten. Als trainer moet je de sterke punten van een speler eruit kunnen halen", vindt Pasveer. "Erik ten Hag was daar heel erg goed in en zorgde dat Daley in zijn kracht ging spelen net zoals hij met Dusan Tadic en andere spelers deed. Jammer dat Daley zo aan de kant is geschoven."

Pasveer zit zondagmiddag op de bank tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord. Je volgt De Klassieker in ons liveblog

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen