'PSV kan in de zomer mogelijk cashen voor zelfopgeleid duo: veel belangstelling'

9 maart 2023, 18:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Jordan Teze en Armando Obispo staan veel clubs in de rij en PSV kan daardoor in de zomer deze zelfopgeleide spelers weleens kwijtraken. De verdedigers hebben al veel speelminuten gemaakt in het eerste elftal van de Eindhovenaren en dat wekt een hoop belangstelling op.

Voor de komende zomer is de in maart begonnen nieuwe technisch directeur Earnest Stewart gestart met het inventariseren naar het werk dat hem te doen staat. Achterin is hij ook aan het puzzelen, omdat er best het een en ander zou kunnen veranderen. De jeugdexponenten Teze en Obispo zouden voor een goed bod weleens kunnen vertrekken, meldt het Eindhovens Dagblad. 'Voor hen is veel belangstelling, omdat ze in Eindhoven al de nodige speeltijd opgedaan hebben.'

Lees ook: 'PSV wil huurling langer aan zich binden

Het eerste werk voor de posities achterin is met het langer vastleggen van Van Aanholt wel al verricht. Ook wil de club dolgraag verder met huurling Jarrad Brainthwaite, maar daarover is nog geen akkoord. Oliver Boscagli komt mits fit weer beschikbaar voor trainer Ruud van Nistelrooij. Daarnaast gaan de Eindhovenaren zich nog buigen over André Ramalho, want de Braziliaan heeft nog maar een contract tot medio 2024.

Rechtsbackpositie

Het is eveneens nog maar de vraag wat PSV wil gaan doen op de rechtsbackpositie. Willen ze nog een jaar door met Philipp Mwene (wiens verbintenis ook tot en met de zomer van 2024 loopt) of kijkt de club naar andere rechtsbacks? sc Heerenveen-back Milan van Ewijk wordt al een tijd gevolgd en deze zomer keert de aan Sparta Rotterdam verhuurde Shurandy Sambo weer terug.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen