'PSV wil huurling langer aan zich binden, club parkeert voorstel'

9 maart 2023, 09:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het seizoen duurt nog even, maar PSV is al druk bezig met het formeren van de selectie voor volgend seizoen. Nadat het huurcontract van Patrick van Aanholt woensdag werd verlengd, is het nu een prioriteit van de Eindhovense club om Fábio Silva langer aan zich te binden.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV-watcher Rik Elfrink meldt dat de Portugese aanvaller zelf graag nog een extra jaar in Eindhoven wil blijven. Maar zijn club, Wolverhampton Wanderers, moet er nog even een ei over leggen. PSV had al aangegeven graag langer door te willen met Silva, maar 'Wolves parkeerde het voorstel van de Eindhovenaren', aldus Elfrink. 

Met Luuk de Jong en Anwar El Ghazi heeft de club al twee vaste krachten in de aanval die nog jaren aan de club zijn verbonden. 'Later wordt bekeken wat komend seizoen de rol van de gehuurde Thorgan Hazard, Sávio en de aan Union uitgeleende Yorbe Vertessen wordt', schrijft Elfrink. Daarnaast moet PSV waarschijnlijk op zoek naar een vervanger voor Ibrahim Sangaré, die zo goed als zeker vertrekt. 'Het is ook het niet ondenkbaar dat de club deze zomer Érick Gutiérrez uitzwaait', aldus het ED. Volgend seizoen moet Joey Veerman een sleutelspeler worden bij de nummer vier van de Eredivisie. 

Er moet dus nog het nodige geregeld worden achter de schermen bij PSV om voor volgend seizoen een competitieve selectie op de been te krijgen. De Eindhovenaren zijn in het huidige seizoen uitgeschakeld in de Europa League, maar staan wel in de halve finale van de KNVB Beker en maken nog kans op de landstitel. Feyenoord, Ajax en AZ staan echter wel hoger op de ranglijst van de Eredivisie.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen