'Rampseizoen PSV-verdediger is mogelijk nu al ten einde'

10 maart 2023, 13:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De Braziliaanse PSV'er Mauro Júnior reist af naar zijn vaderland om zijn geblesseerde knie daar door een specialist te laten onderzoeken. Of de linksback dit seizoen nog in actie kan komen voor de Eindhovenaren, zou hoogst onzeker zijn. Daarmee komt dus mogelijk al in maart een einde aan zijn absolute rampseizoen. 

Júnior ontbrak vanaf de start van het seizoen al in de selectie van Ruud van Nistelrooij wegens een slepende liesblessure. Pas eind oktober maakte hij zijn eerste minuten van het seizoen, met een invalbeurt tijdens het verloren uitduel met FC Groningen (4-2). Enkele dagen later kwam hij ook kort binnen de lijnen toen Arsenal in de Europa League met 2-0 werd verslagen, maar daarna hielden klachten aan opnieuw zijn lies en later ook schouder hem weer een tijd aan de kant. 

Na de winterstop volgde een tweede rentree met een invalbeurt tegen Vitesse (1-0) en enkele dagen later zelfs de eerste basisplaats voor Júnior tegen FC Emmen. Het duel in Drenthe liep echter uit op een grote teleurstelling voor de Braziliaan, die kort voor het ruststignaal met een directe rode kaart mocht inrukken na een zware overtreding op Rui Mendes. 

Nadat Júnior zijn (volgens velen té korte) schorsing van twee wedstrijden had uitgezeten, kwam hij nog een aantal keer in actie als invaller bij PSV. Zijn korte invalbeurt in het bekerduel met ADO Den Haag (3-1 winst) zou echter weleens zijn laatste wapenfeit van deze jaargang kunnen betekenen. Volgens Joeroen Kapteijns, die PSV volgt namens De Telegraaf, is de kans aanwezig dat het 'einde seizoen' is voor de onfortuinlijke back. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen