Rensch vastberaden om duel met Feyenoord niet voor derde keer te missen

24 maart 2023, 21:06
Rensch vastberaden om duel met Feyenoord niet voor derde keer te missen

Devyne Rensch (20) moest afgelopen weekend de Eredivisiekraker tegen Feyenoord missen. De rechtsachter van Ajax kampte met een blessure en had zodoende geen invloed op de uiteindelijke 2-3 nederlaag van de Amsterdammers tegen de aartsrivaal. En dus is de rechtsachter, die het duel in De Kuip ook al moest missen, gebrand op revanche.

Op het clubkanaal van Ajax blikt Rensch terug op de afgelopen twee weken, waarin hij een blessure opliep en er een streep ging door de ontmoeting met Feyenoord. "Een paar dagen voor de Klassieker heb ik een blessure opgelopen tijdens de training. Ik wilde een pass geven en toen schoot het in mijn bovenbeen, lies", aldus Rensch. "Het voelde gelijk al niet goed. In eerste instantie denk je gewoon klote, maar daarna komt het besef dat je de Klassieker wellicht gaat missen."

Rensch hoopte naar eigen zeggen nog op een medisch wonder. "Maar na verschillende testen bleek dat het hem echt niet ging worden. Dan ben je wel even stil, omdat je misschien de 'wedstrijd van het jaar' moet missen", blikt de balende Rensch terug. Omdat het een flinke domper was, wil Rensch er alles aan doen om snel te herstellen van zijn lieskwetsuur. 

Lees ook: "Jorge Sánchez is een van de slechtste backs van de Eredivisie

Dan hoopt hij de halve finale in de KNVB Beker, wederom tegen Feyenoord, wél te halen. "Ik wil er heel graag bij zijn, omdat ik dit seizoen nog niet tegen Feyenoord heb gespeeld. Ik wil het koste wat het kost halen, maar ik moet ook aan mezelf denken natuurlijk", zei Rensch, die het eerste duel met de Rotterdammers moesten missen vanwege een schorsing na zijn rode kaart tegen FC Twente.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen