Ron Jans is diep geïmponeerd en voorspelt 'een standbeeldje bij De Kuip'

20 maart 2023, 14:57
Ron Jans is diep geïmponeerd en voorspelt 'een standbeeldje bij De Kuip'

Ron Jans is lyrisch over de prestaties van Arne Slot bij Feyenoord. Op ongeveer driekwart van het seizoen maakt Feyenoord nog kans op drie hoofdprijzen; de landstitel kan de Rotterdammers volgens statistiekenbureaus nog nauwelijks ontgaan. Jans voorspelt dat Slot een standbeeld gaat krijgen bij De Kuip.

"De prestatie van Arne is abnormaal", vertelt de trainer van FC Twente, wiens ploeg zondagavond met 2-1 won van AZ, in gesprek met RTV Oost. "Als je ziet dat zijn selectie aan het begin van het seizoen helemaal niet rond was. Dan komen de spelers binnen en zijn ze nog maar half fit. Als je dan ziet wat er nu staat."

Dit seizoen won Feyenoord thuis met 2-0 van Twente en werd in Enschede met 1-1 gelijkgespeeld. Jans ziet Feyenoord als een 'vechtmachine die geweldig als team kan verdedigen, er heel veel energie in stopt en het heel lang volhoudt'. "Arne krijgt nog wel een standbeeldje ergens bij De Kuip", zo voorspelt de collega-trainer.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Waarom Slot? het is de hele staf die een pluim verdient want, er word gebrainstormt mrt de hele staf, zij kijke de videos met spelers en doen het werk, dus niet alleen Slotje op het podium hoor.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen