Ronald Koeman vertelt waarom hij zo onder indruk van Feyenoord is

17 maart 2023, 07:21   Bijgewerkt: 17 maart 2023, 08:44
Ronald Koeman vertelt waarom hij zo onder indruk van Feyenoord is

Ronald Koeman heeft onlangs een werkbezoek gebracht aan zowel Ajax als Feyenoord. In Rotterdam raakte de bondscoach van het Nederlands elftal in het bijzonder onder indruk van de werkethiek, zo vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad.

Feyenoord beleeft vooralsnog een droomseizoen. De Rotterdammers gaan aan kop in de Eredivisie, staan in de halve finale van de KNVB Beker en plaatsen zich donderdagavond voor de kwartfinale van de Europa League. Koeman heeft met eigen ogen gezien wat men bij Feyenoord daar voor doet.

"De manier waarop daar wordt samengewerkt tussen de spelers en de staf, dat vond ik mooi om te zien. De lat ligt hoog, samen wordt er alles aan gedaan om maximaal te presteren. De manier waarop iedereen daarin meegaat: top", aldus Koeman, die ook langsging bij de nummer twee van de Eredivisie. "Ajax heeft een ander type spelers, de manier van voetballen verschilt ook. Je ziet dat de puzzel bij Ajax de laatste weken beter in elkaar valt. John Heitinga heeft zijn ideale team nu wel gevonden, heb ik het idee."

Het was de bedoeling dat Koeman ook een bezoek zou brengen aan PSV, maar dat is er nog niet van gekomen. "Een bezoek aan PSV stond ook op de planning, maar dat was precies in de dagen dat Ruud van Nistelrooij ziek was. Dat halen we daarom later nog in."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen