Tannane woedend over 'elleboogstoot' van Ajax-middenvelder Alvarez: "Iedereen zag het"

5 maart 2023, 20:43
Tannane woedend over 'elleboogstoot' van Ajax-middenvelder Alvarez:

Oussama Tannane (28) vond dat Ajax-middenvelder Edson Alvarez misschien wel een rode kaart had verdiend. De smaakmaker van NEC kreeg een elleboog in zijn gezicht van de Mexicaan, maar die werd daarvoor niet bestraft. Tot onvrede van Tannane, die na het duel zijn eigen lezing had.

"Hij doet het expres", vertelt Tannane voor de camera's van ESPN. "Ik draai weg en hij zet zijn elleboog op mijn hoofd. Iedereen zag het, ik heb verschillende berichtjes gehad. Ik ben Tannane. Ik krijg ze altijd tegen. Ik ben het inmiddels gewend." Bij het zien van de beelden was hij ook duidelijk. "Ik hoef niets meer te zeggen. Iedereen ziet het ook. Ik blijf Tannane, ik loop altijd een beetje achter."

Daar bedoelde hij de verschillende scheidsrechters mee in Nederland, over wie hij laatst ook al veel kritiek naar buiten bracht. Aan het begin van de wedstrijd sprak hij nog wel met Jochem Kamphuis. "Dat was een goed gesprek. Ik vroeg na een overtreding, waarbij niks aan de hand was, of het vandaag weer alleen voor Ajax zou worden. Toen zei hij dat hij bij mij ook zou fluiten als het overtredingen zijn", reconstrueert Tannane.

Lees ookWordt Tannane benadeeld? "Als hij ademt heeft hij al halve gele kaart"

Dat heeft hij in elk geval niet zo ervaren. "Het is jammer, want er worden zoveel overtredingen gemaakt. Ook op mij. En ik maak een overtreding en ik krijg gelijk een gele kaart", baalde Tannane behoorlijk van het besluit van Kamphuis. Dat was begrijpelijk: de voetballer van NEC miste al tweemaal dit seizoen een duel vanwege een schorsing aan de hand van hoeveelheid gele kaarten.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Vervelend type volk, hij heeft een verkeerde mindset en denkt dat hij Messi is , nee hij is missi .

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Zou hij het zelf nog niet door hebben waarom dat is ??🧠

Koningtoto
Link gekopieerd!
avatar

Tannane verdient bijna elke wedstrijd een rode kaart met z'n opgefokte gedrag. Daarnaast was het ook alles behalve een elleboogstoot. Wat een hypocriet

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Alvarez ook dus ja

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Heb je goed gezien maat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen