Ten Hag gooit opstelling United om, maar laat Weghorst wel staan

1 maart 2023, 20:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wout Weghorst mag vanavond andermaal in de basis beginnen bij Manchester United. De spits won afgelopen zondag met zijn club de League Cup en speelt om 20.45 uur in de FA Cup tegen West Ham United. De bezoekers uit Londen moeten ook rekening houden met ex-Feyenoorder Tyrell Malacia.

Ten Hag heeft besloten om zijn ploeg op liefst zes plekken te wijzigen na de overwinning op Newcastle United. Er staan namelijk veel wedstrijden op het programma voor The Red Devils en dus krijgen meerdere spelers rust van hun manager. In de vijfde ronde van de FA Cup mogen Weghorst en Malacia zich dus wel laten gelden namens United, dat ook begint met ex-Ajacied Antony.

Malacia speelt tegen de Londenaren als linksback en weet dat zijn trainer achterin meer wijzigen heeft doorgevoerd. In het hart van de defensie krijgen Victor Lindelöf en Harry Maguire het vertrouwen. Op het middenveld spelen onder meer Marcel Sabitzer en Scott McTominay. Weghorst wordt in de voorhoede bijgestaan door Antony en de talentvolle aanvaller Alejandro Garnacho.

Ten Hag lovend over volledige selectie

De vele wijzigingen van Ten Hag komen niet helemaal uit de lucht vallen. Op de persconferentie voor het duel met West Ham was hij lovend over zijn spelersgroep. "De volledige selectie is dit seizoen zo belangrijk. Ik reken op iedereen en weet zeker dat iedereen klaar is als het moet", sprak de trainer, die op Old Trafford met de dag populairder wordt bij de aanhang.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen