Utrecht tikt Van Seumeren op de vingers; Oranje-boycot VI opgeheven | FCUpdate Recap

22 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 21 maart 2023, 23:41
Utrecht tikt Van Seumeren op de vingers; Oranje-boycot VI opgeheven | FCUpdate Recap

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 21 maart.

Van der Gijp en Derksen gaan bij Vandaag Inside in op opheffen Oranje-boycot

René van der Gijp en Johan Derksen vinden het fijn voor hun collega's dat de spelers van het Nederlands elftal weer met het programma willen praten. Na 2,5 jaar is de boycot vanuit Oranje opgeheven en zijn interviews weer toegestaan. Toch zouden de televisiesterren er niet wakker van liggen als het niet zo was. Het hele artikel lezen? Klik hier!

FC Utrecht komt met statement na wangedrag Van Seumeren in kleedlokaal

De Raad van Commissarissen van FC Utrecht heeft afstand genomen van het gedrag van Frans van Seumeren. De grootaandeelhouder meldde zich afgelopen weekend na de verloren wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de kleedkamer. Daar kwam het tot een aanvaring met onder meer Sean Klaiber. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

NEC slaat belangrijke transfer-slag; ook uitstekend nieuws voor AZ

NEC Nijmegen heeft de optie in het contract van Elayis Tavsan gelicht. Dat betekent dat de aanvaller nu tot medio 2024 vastligt bij de huidige nummer acht van de Eredivisie. De Nijmegenaren gaven daarnaast duidelijkheid aan andere spelers en zitten zelf ook nog in de wachtkamer. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

'Dest kent mogelijke bestemmingen om loopbaan weer op juiste spoor te zetten'

Sergiño Dest lijkt komende zomer terug te gaan keren naar Spanje. De rechtsback wordt dit seizoen door FC Barcelona verhuurd aan AC Milan, maar maakt daar geen onuitwisbare indruk. Aangezien er in het Camp Nou waarschijnlijk ook geen plek voor hem is, draait de geruchtenmolen rond de ex-Ajacied volop. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

Ibrahimovic meldt zich weer bij Zweden en komt meteen met 'Zlatan-uitspraak'

Zlatan Ibrahimovic is trots dat hij weer bij de selectie van Zweden zit. De doelpuntenmachine vindt het feit dat hij later dit jaar 42 wordt niet van belang. Ibrahimovic begint dit weekend aan de kwalificatie voor het EK in Duitsland 2024, al weet hij niet of hij dan nog van de partij is. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Meevaller Feyenoord: oude bekende mist kwartfinale Europa League

Rick Karsdorp moet de dubbele confrontatie van zijn club AS Roma met zijn voormalige werkgever Feyenoord aan zich voorbij laten gaan. De Nederlandse rechtsback is deze week opnieuw geopereerd aan zijn linkerknie en zal daarom ontbreken tijdens de kwartfinale van de Europa League. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen