Valentijn Driessen vertelt waarom zijn telefoon 'bijna ontplofte'

25 maart 2023, 16:28   Bijgewerkt: 26 maart 2023, 11:07
Valentijn Driessen vertelt waarom zijn telefoon 'bijna ontplofte'

Valentijn Driessen heeft naar eigen zeggen een hoop appjes ontvangen na de pijnlijke 4-0 nederlaag van het Nederlands elftal tegen Frankrijk. Deze berichten hadden allemaal ongeveer dezelfde strekking.

"Mijn telefoon ontploft bijna met allemaal appjes over Louis van Gaal. Zie je. Louis van Gaal dit en Louis van Gaal dat", aldus Driessen vlak na afloop van het duel in het Stade de France in een video-item van De Telegraaf. Dat Oranje in Parijs overrompeld werd, zien velen als bewijs dat Van Gaal gelijk had om op het WK te kiezen voor een 5-3-2-systeem.

Zijn opvolger, Ronald Koeman, opteert echter voor een 4-3-3-systeem. "Maar dat begin (drie tegendoelpunten in het eerste kwart van de wedstrijd, red.) heeft natuurlijk helemaal niets met dat systeem te maken. Het had te maken met grove individuele fouten van de spelers van het Nederlands elftal. Laten we voordat we die kaart trekken eerst afwachten wat het Nederlands elftal in de rest van de EK-kwalificatieyclus doet", stelde de journalist.

Oranje staat na één wedstrijd onderaan in zijn groep, maar Driessen maakt zich geen voorlopig nog geen zorgen over de EK-kansen. "Ik ben best hoopvol gestemd, want ik neem neem niet aan dat dit de standaard is van het Nederlands elftal op dit moment." Oranje vervolgt de EK-kwalificatiereeks maandag met een wedstrijd tegen Gibraltar.

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Allemaal mensen die niet goed bij hun hoofd zijn die dit roepen blablabla, ene oor in andere oor uit Valentijn.👉👂/ 👂👉

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen