Van der Vaart en Afellay zien mysterieus interview met Xavi Simons

20 maart 2023, 00:01
Van der Vaart en Afellay zien mysterieus interview met Xavi Simons

Rafael van der Vaart en Ibrahim Afellay vragen zich af wat precies duidelijk wilde maken in een interview met de NOS na de wedstrijd tegen Vitesse. De spelmaker van PSV insinueerde dat zijn ploeg de nodige problemen heeft, zonder in detail te treden. "Ik denk dat hij iets wil zeggen, maar het niet durft", zegt Van der Vaart na het zien van de beelden. 

Simons kreeg na het 1-1 gelijkspel tegen Vitesse de vraag wat er moet gebeuren zodat PSV weer 'met het mes tussen de tanden' gaat spelen. "Het ligt aan veel dingen. Waaraan? Dat hoef ik niet te zeggen. Het zijn meer factoren dan alleen het voetbal." Simons kreeg daarna de vraag of het een mentale kwestie was. "De inzet moet gewoon beter zijn", antwoordde hij. "We zijn PSV. PSV moet gewoon voor de prijzen spelen en alles winnen."

Lees ookBeoordelingen: matige Luuk de Jong kost PSV het kampioenschap

Pierre van Hooijdonk reageert: "Het is zeker merkwaardig. Hij is een op-en-top modelprof, dat hoor je overal terug. Dan kijk je om je heen en snap ik dat je teleurgesteld wordt." Afellay kan zich daar wel wat bij voorstellen, gezien het verleden van Simons bij Paris Saint-Germain. "Hij weet wat topspelers iedere dag op het trainingsveld laten zien en wat er gevraagd wordt. Het is verschrikkelijk knap wat hij laat zien in zijn eerste seizoen. Haal hem weg bij PSV en je bent zeventig procent minder."

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen