Vijf versterkingen genoemd bij Manchester United: Álvarez, Dumfries en Kane

21 maart 2023, 13:26
Vijf versterkingen genoemd bij Manchester United: Álvarez, Dumfries en Kane

Erik ten Hag kent een goed debuutseizoen met Manchester United. De League Cup is gewonnen, terwijl de oefenmeester ook nog in de race is voor de Europa League en de FA Cup. De achterstand in de Premier League is wel fors en om in de komende jaren daarin een rol te gaan spelen, moeten er versterkingen bij.

Manchester Evening News komt met vijf spelers die een versterkingen zouden zijn voor Manchester United richting het volgende voetbaljaar. Zo wordt Ajax-middenvelder Edson Alvarez genoemd, gezien zijn verleden met Ten Hag. 'Hij staat bekend staat om zijn balvastheid, sterke positie kiezen en kan ook als centrale verdediger spelen', somt het medium op. Hij kan als back-up fungeren van Casemiro, die door schorsingen nog weleens een wedstrijdje mist. Mohammed Kudus werd eerder ook genoemd, maar hij zou overwegen om toch bij Ajax te blijven

Ook Denzel Dumfries zou in beeld kunnen komen. 'Hij is een rechtsback die het systeem van Ten Hag zich snel eigen kan maken', weet MEN. Bovendien zou Dumfries voor een niet al te hoge afkoopsom kunnen worden opgepikt bij Internazionale. Aaron Wan-Bissaka en Diogo Dalot maken allebei een aardige indruk, maar voldoen niet helemaal aan de wensen van de Nederlandse coach. 

Lees ook: Ten Hag krijgt uitstekend nieuws over Van der Beek bij Manchester United

Tevens moet er nog een spits bij en Harry Kane geniet de voorkeur. 'Hij is de favoriete optie van Ten Hag', noteert het dagblad. 'Hij kan bij United dezelfde relatie krijgen met Marcus Rashford, zoals hij heeft met Heung-min Son.' Bovendien speelde hij eerder bij de nationale ploeg van Engeland al samen met Rashford: ook dat was een groot succes. Verder zou Ruben Neves (Wolverhampton Wanderers) een goede back-up zijn voor Bruno Fernandes en moet er mogelijk een keeper komen die beter is aan de bal dan David De Gea, die op de lijn wel formidabel is.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen