Wéér helemaal mis bij FC Groningen: fan op het veld, duel gestaakt

19 maart 2023, 14:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het duel tussen FC Groningen en sc Heerenveen is zondagmiddag gestaakt. Er kwam niet voor het eerst dit seizoen een supporter het veld op en achter het doel van de noorderlingen werd het dusdanig onrustig, dat de arbiter het niet veilig genoeg meer vond. En dus werd er net als tegen SC Cambuur tijdelijk gestaakt. Jetro Willems werd op bizarre wijze belaagd, toen hij de boel wilde sussen. 

Willems mengde zich tussen de onrustige supporters, die bij een 0-2 achterstand van zich lieten horen. Helaas net als tegen SC Cambuur niet op de manier zoals het zou moeten. Er kwam iemand het veld op, terwijl de fans achter het doel het gevecht aangingen met de stewards. Daarop besloten de spelers om te proberen de achterban rustig te krijgen, maar vooralsnog zonder succes. 

Bekijk ookKrankzinnig: FC Groningen-supporter geeft Willems gigantische dreun

Willems kreeg een gigantische dreun van een van de aanhangers van FC Groningen, die duidelijk in beeld vol uithaalde met zijn vuist. Sowieso was het zo onrustig, dat arbiter Serdar Gözübüyük besloot om het duel tijdelijk stil te leggen. Een kleine tien minuten voor het einde ging de bal weer rollen in Groningen, waar wel een gedeelte in de Euroborg besloot om voortijdig het stadion te verlaten na alle onrust.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kijk tegenwoordig met minder plezier naar voetbal want het is tegenwoordig alleen maar rellen. Maar het is niet slim van Willems om zich ermee te bemoeien. Laat dat aan de stewards over.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn kop staat er goed op, aanklacht er tegenaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen