Wild gerucht duikt op in Spanje: 'Messi op weg naar de Serie A'

27 maart 2023, 10:24
Wild gerucht duikt op in Spanje: 'Messi op weg naar de Serie A'

De toekomst van Lionel Messi is nog altijd met onzekerheid omgeven. Gaat hij zijn contract verlengen bij Paris Saint-Germain of keert hij terug bij FC Barcelona? Of kiest hij voor een avontuur buiten de Europese top, bijvoorbeeld in Saoedi-Arabië of de Verenigde Staten? Zaterdag is in Spanje een nieuwe mogelijke bestemming aan het lijstje toegevoegd. 

Journalist Sergio A. González brengt op Twitter naar buiten dat Internazionale zich gaat mengen in de strijd om de handtekening van de 35-jarige wereldkampioen. Hij baseert zich daarbij op 'een betrouwbare bron', zonder prijs te geven waar zijn informatie vandaan komt. In 2021, toen Messi de voetbalwereld schokte door Barcelona te verlaten voor PSG, sprak hij naar verluidt ook al met Inter maar bleef een overgang naar de Serie A nog uit.

González noemt een aantal factoren die daarbij een rol zouden kunnen spelen. 'De Zanetti-factor', duidt hij op de aanwezigheid van de Argentijnse vice-voorzitter en Inter-legende Javier Zanetti. 'De impasse van de verlenging in Parijs', benoemt hij ook de moeizame contractbesprekingen tussen PSG en Messi. 'Barcelona dat aan banden ligt van de FPF', wordt vervolgens ook de precaire financiële situatie van de Catalanen erbij gehaald. 

Of Internazionale dan wél de financiële mogelijkheid heeft om Messi tot een overgang naar Italië te verleiden, lijkt echter nog maar de vraag. De club van Denzel Dumfries en Stefan de Vrij staat naar verluidt voor een enorme leegloop in de komende transferperiode. Daarbij lijkt het niet waarschijnlijk dat de club zich de forse salariseisen van Messi kan veroorloven. Eerder deze week kwam Sergio Agüero juist nog met hele andere berichten over de toekomst van Messi.

Lees ook: Agüero laat het hart van FC Barcelona-supporters sneller kloppen

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen