Van Seumeren woest in de kleedkamer: "Wat hij zei? No idea, it was in Dutch"

18 maart 2023, 20:56
Van Seumeren woest in de kleedkamer:

Frans van Seumeren was niet te genieten na de nederlaag van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles, zo schrijft het Algemeen Dagblad. De boze clubeigenaar besefte dat zijn club 'weer wat krediet had verspeeld bij de achterban' en dat zou hij de spelers hebben laten weten. 'Briesend' zocht hij de spelers op in de kleedkamer.

FC Utrecht verloor met 1-2 door een Willum Thór Willumsson in de blessuretijd. Hij bestrafte de matig spelende thuisploeg: een afvallende bal werd hard binnengeschoten door Willumsson, waardoor Utrecht met een slecht gevoel de interlandperiode in gaat. 

Met 38 punten uit 26 wedstrijden staat Utrecht op de zevende plek. Aan het eind van het seizoen geeft die positie recht op deelname aan de play-offs om Europees voetbal. Als de bekerwinnaar zich ook via de competitie meteen kwalificeert voor Europees voetbal, zou de achtste plaats ook genoeg zijn.

Ramon Hendriks was 'niet verbaasd' door het kleedkamerbezoek van Van Seumeren, zo vertelt de verdediger aan De Telegraaf. "We zijn allemaal teleurgesteld en hij was ook teleurgesteld. Wat er gezegd is, moet tussen de Utrecht-muren blijven." De Amerikaanse Taylor Booth heeft er sowieso weinig van meegekregen. "Wat hij heeft gezegd? No idea, it was in Dutch."

Trainer Michael Silberbauer tilt niet te zwaar aan het bezoek. "Dit heeft allemaal te maken met emoties. Hij is teleurgesteld en dat zijn we allemaal. Hij wilde winnen, en dat wilden we allemaal. We zijn geen van allen tevreden en moeten nu een manier zien te vinden om dit om te draaien. Het is een negatieve spiraal en daar moeten we uit zien te komen."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

V seumeren is zelf ook schuldig . Het is nooit goed als een club geleidt wordt door een man . Deze man heeft teveel macht. Trainers ,td,spelers moeten doen wat hij wil . Elke zomer weer een berg spelers kopen helpt ook niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen