Yvonne Coldeweijer heeft opmerkelijk verhaal over stagiaire; De Volkskrant reageert

21 maart 2023, 23:25
Yvonne Coldeweijer heeft opmerkelijk verhaal over stagiaire; De Volkskrant reageert

De identiteit van de vrouw met wie Tom Egbers een buitenechtelijke affaire had, en die daarna gepest en geïntimideerd zou zijn door de presentator, is bekend bij meerdere journalisten. Yvonne Coldeweijer schrijft op haar Instagram-kanaal zelfs dat de vrouw voor De Volkskrant werkt, maar dat wordt ontkend door de krant.

De vrouw in kwestie zou op haar Instagram-profiel vermelden dat ze voor De Volkskrant werkt. Dat is opmerkelijk, want die krant bracht het verhaal over haar ervaringen naar buiten, zonder te vermelden dat het dus mogelijk ging om een collega. "Ik vind het kwalijk dat De Volkskrant dit niet heeft meegenomen in het artikel. Het hoeft niks af te doen aan haar verhaal, maar ik had het graag toch voor de volledigheid willen weten", schrijft Coldeweijer.

Lees ookDerksen: "Egbers had het nooit moeten doen

"Het vermeende slachtoffer van Tom Egbers is op dit moment niet werkzaam (freelance of in dienst) bij De Volkskrant. Ook klopt het niet dat de betreffende vrouw werkt aan een boek en daardoor buiten de publiciteit wil blijven", zo zegt Klok.

Coldeweijer is er niet van onder de indruk. "Ze geven aan dat de dame in kwestie 'OP DIT MOMENT' niet op de redactie werkt en ook niet freelance. Ja, zo kan ik het ook. Tot voor kort in ieder geval nog wel, want ze heeft het namelijk nog steeds in haar Insta-bio staan." 

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Het stinkt een beetje aan alle kanten, maar de vrouw staat ontiegelijk sterk in de maatschappij. Gelijke behandeling is het al niet meer.

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Idd de vrouw heeft tegenwoordig een soort machtspositie .

PokeBowl
Link gekopieerd!
avatar

FC Juice

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen