Zorgen bij Feyenoord? Vraagteken achter naam Trauner bij Oostenrijk

27 maart 2023, 08:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het is nog altijd de vraag of Gernot Trauner fit genoeg is om maandagavond met Oostenrijk aan te treden tegen Estland. De verdediger van Feyenoord is net terug van een blessure, maar is momenteel al niet meer okselfris. In Rotterdam-Zuid zal men het hart vasthouden rond het nieuws over Trauner.

De afgelopen weken was er vooral goed nieuws over de sterkhouder van Feyenoord. Trauner keerde na een blessure terug bij de wedstrijdselectie en verlengde zijn contract tot medio 2026. De 31-jarige Oostenrijker werd ook opgeroepen voor de nationale ploeg. Tijdens de 4-1 overwinning op Azerbeidzjan moest hij in de slotfase van de tweede helft het veld verlaten. Het is nog onduidelijk of hij tegen Estland weer kan spelen.

Lees ook: Trainer verrast tijdens interview en kondigt samenwerking met Feyenoord aan

Bondscoach Ralf Rangnick weet ook nog niet of hij kan beschikken over Manchester United-middenvelder Marcel Sabitzer. "Wij moeten nog aankijken of het voor een van beiden haalbaar is om te spelen. Die beslissing nemen we pas op het laatste moment", vertelde Ragnick zondag tijdens de persconferentie. Arne Slot zal de situatie rond Trauner ook goed in de gaten houden. Feyenoord speelt zondag in de Eredivisie uit tegen Sparta Rotterdam.

Lutsharel Geertruida

Het is niet de eerste keer dat er in De Kuip zorgen zijn over een verdediger. Lutsharel Geertruida viel in de wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland uit met een hamstringblessure en heeft de selectie van Oranje inmiddels verlaten. Het is de vraag was er precies aan de hand is met de sterkhouder van de Rotterdammers, maar er wordt gevreesd voor een lange afwezigheid. Daar zal in de loop van de week meer duidelijkheid over komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen