FC Den Bosch feliciteert promovendus PEC Zwolle met heerlijke zelfspot

22 april 2023, 16:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PEC Zwolle promoveerde vrijdagavond naar de Eredivisie nadat het met 1-1 gelijkspeelde bij Almere City FC. De Blauwvingers ontvingen veel felicitaties, waaronder van verschillende voetbalclubs. De felicitatie van FC Den Bosch zal ongetwijfeld met lachende gezichten zijn ontvangen in Zwolle. 

Begin maart stond de wedstrijd tussen PEC en Den Bosch op het programma en de ploeg uit Zwolle zette destijds zijn kampioensaspiraties nog eens extra kracht bij. De Bosschenaren werden met een historische uitslag van 13-0 naar de slachtbank geleid. Deze vernedering was een evenaring van de grootste uitslag ooit in het Nederlandse betaalde voetbal (VVV-Venlo – Ajax 0-13). 

Artikel gaat verder onder video

Tegen Almere City wisten de Zwollenaren promotie veilig te stellen en dat leverde een post op voor de social media. Vanzelfsprekend volgden er veel felicitaties van andere voetbalclubs. FC Den Bosch kwam ongetwijfeld met de grappigste opmerking. “Van harte! Hopelijk blijven jullie ook daar”, reageerde de Brabantse voetbalclub met enige zelfspot. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen