Nieuw dieptepunt in Eredivisie: Groningen - NEC definitief gestaakt

22 april 2023, 20:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het duel tussen FC Groningen en NEC is zaterdagavond na nog geen twintig minuten spelen stilgelegd. Scheidsrechter Richard Martens kon niet anders nadat zijn grensrechter was geraakt door een glas bier vanaf de tribunes. Na een half uur overleg werd het duel definitief gestaakt en dus niet meer uitgespeeld. 

Op het moment van stilleggen stond het duel tussen de nummers zeventien en tien van de Eredivisie nog doelpuntloos gelijk. De stewards van de thuisploeg grepen direct in en verwijderden de dader al na luttele minuten van de tribune. Andere fans riepen 'schaam je kapot' richting de dader, die van één medesupporter nog een tik op zijn rug kreeg.  

Na lange tijd onzekerheid werd rond 20.45 omgeroepen in het stadion dat het duel definitief gestaakt is en dus niet meer wordt uitgespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon 3-0 winst voor NEC. Punt

T. D.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stuur ik elke week een biergooier naar jouw club. Snap je waarom jouw oplossing niet werkt? Vind je al raar dat je hele publiek gestraft wordt voor een ander zijn misdraging. Daders goed straffen. Niet de club en normaal publiek.

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een hersenloze droeftoeter, blijf dan verdomme thuis kleuter!!!

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat je dus nu krijgt is dat 1 randdebiel het kan verzieken voor duizenden andere mensen. Bijzonder triest, maar hoe stop je dit idiote gedrag? Het wordt dringend tijd voor levenslange stadionverboden PLUS meldplicht, en zo'n idioten ook financieel helemaal kaalplukken. Laat ze maar betalen. Voor mijn part gewoon ook meteen gevangenisstraffen. Klinkt simpel gedacht, maar zo'n mensen moet je gewoon alles afpakken wat ze hebben. TUIG!!!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je roept leuk . Maar het kan niet joh . Daar hebben wij de wetten niet voor om uit te voeren .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen