'Ik zeg het maar alvast: volgend jaar is Feyenoord weer kampioen'

24 april 2023, 18:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kan als club een grote stap zetten, zo denken Jeroen Grueter en Jan Roelfs. De Rotterdammers staan op het punt op de landstitel te veroveren. Bij de NOS Voetbalpodcast voorspelt Grueter alvast dat de schaal volgend jaar opnieuw naar Rotterdam gaat. Roelfs denkt dat Feyenoord als club kan groeien naar het niveau van een vaste Champions League-deelnemer. 

Grueter denkt dat er voor de sterspelers van Feyenoord veel redenen zijn om de club trouw te blijven. " Je wordt kampioen en - ik zeg het nu maar vast - volgend jaar is Feyenoord weer kampioen. Ze gaan meedoen aan de Champions League. Het wordt alleen maar beter. Ze spelen geweldig voetbal waar je als voetballer alleen maar heel blij van wordt. Waarom zou je weggaan?"

Artikel gaat verder onder video

Met de Champions League-inkomsten kan Feyenoord zich ook qua salarissen wellicht wat meer veroorloven. "Waar Ajax dat niet kan, kan Feyenoord nu besluiten: we gaan een treetje hoger", stelt Roelfs. "Hogere salarissen en de ambitie opschalen: willen we structureel Champions League gaan spelen, zeker nu de tweede plek ook een groepsfaseticket oplevert? Het hele beleid van de club kan anders worden door dit kampioenschap en het feit dat ze Champions League gaan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Lekker bezig
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Deze 2 hebbben echt nul verstand van voetbal. Hoe kan je nu al een voorspelling doen als je niet eens weet wie er weggaan, wie er worden gehaald, blessures, etc.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen