Timber op weg naar uitgang bij Ajax: 'Een transfer komt steeds dichterbij'

29 april 2023, 07:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Een vertrek van Jurriën Timber bij Ajax komt 'steeds dichterbij', erkent de verdediger in een interview met De Telegraaf. Timber is op dit moment vooral bezig met de afsluiting van het seizoen, maar steekt zijn droom om naar het buitenland te gaan niet onder stoelen of banken.

"Ik ben heel erg bezig met het nu. Omdat ik weet hoe belangrijk de komende weken voor de club en het team zijn", legt hij uit. "Een transfer komt wel steeds dichterbij, zeg maar. Er is veel concrete interesse en ik heb afspraken met Ajax gemaakt." Vorig jaar vroeg Ajax Timber om nog minimaal één eizoen te blijven en zijn contract te verlengen, wat hij 'met liefde' deed.

Artikel gaat verder onder video

"Na het seizoen bekijken we de situatie opnieuw", licht hij toe. "Bij het Nederlands elftal spreek ik veel met jongens die in het buitenland voetballen. Die stap wil ik ooit ook maken. Maar wanneer dat is, hoor je uiteindelijk wel en gebeurt in samenspraak met Ajax." De Oranje-international zegt dat hij het naar zijn zin heeft bij Ajax en geen haast heeft om te vertrekken. "De focus ligt nu op de bekerfinale en het restant van de competitie."

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op basis waarvan? Ook meneer Timber speelt een heel matig seizoen, waarin hij laat zien het Eredivisie-niveau nog lang ontgroeid te zijn. Pas maar op dat je geen Gravenberch II wordt!

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"Bij het Nederlands elftal spreek ik veel met jongens die in het buitenland voetballen. Die stap wil ik ooit ook maken. " De meeste van die buitenland spelers zit op de bank bij die clubs. Als je dan zegt die stap ook te willen maken lieg je dat je barst. Zeg gewoon dat het gaat om wat die buitenlandspelers daar verdienen in vergelijk met Ajax nu. Eerlijkheid is maar heel ver te zoeken in de mindset van een profvoetballer. Er is nog nooit iemand veroordeeld,weggehoond,afgemaakt omdat iemand zegt dat ie elders meer kan verdienen.

San Marino(nr211) fan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zou zeggen strik eromheen ,beetje oppoetsen en zoveel mogelijk vragen. Daarna meteen een paar talenten halen van dat geld.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelfreflectie lijkt echt steeds meer te verdwijnen bij veel jonge voetballers.

Gerrit05
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ze maar niet denken bij Ajax dat een speler als Timber OOK +/- €40 miljoen waard is, want dan lach ik pas echt in een deuk, want geen enkele speler is zoveel geld waard, aangezien het een één en al wanprestatie is van Ajax dit seizoen! Die grote miljoenen zijn dit keer meer besteed aan Feyenoord, aangezien zij een topseizoen gedraaid hebben en zich goed in de kijker hebben gespeeld in Europa.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ansich ben ik het met u eens. Alleen 'de grote miljoenen' zijn ook niet voor Feyenoord weggelegd. Ik denk dat ze blij mogen zijn als er een club is die 25mln voor Kokcu geeft. Als ze er meer voor krijgen gun ik het ze van harte. En dat ligt niet aan de prestatie die ze in Europa hebben geleverd maar puur omdat het Feyenoord is. Ze hebben niet de internationale status die er in Amsterdam wel is. Als Kokcu zo een seizoen in Amsterdam had gedraaid dan kunnen ze er daar lachend nog 25mln meer voor vragen en het gekke is dat ze het ook krijgen.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Anthony was ook geen 100 miljoen waard en volgens vele niet Ajax fans nog niet eens 20 miljoen. Maar Ajax kreeg het bedrag wel. Ik vond het bedrag van 100 miljoen ook belachelijk, maar dat wil niet zeggen dat de beste spelers van Ajax ineens niets meer waard zijn. Ik zie een Timber wel vertrekken voor 40 miljoen of meer.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Timber wordt in de grote competities,hetzelfde als clown bassey bij ajax . Wanvertoningen in de el ,en bij oranje

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen